Babyfotografie

Babyfotografie is een vak waarbij vakkennis, ervaring en geduld belangrijk zijn. Alleen zo kom je tot de allerbeste babyfoto’s.
Laat daarom je kleine spruit vereeuwigen door een babyfotograaf. Je zal zo’n babyreportage voor altijd koesteren.
Je kan een babyreportage reserveren vanaf dat de baby 2 weken oud is. Voor jongere baby’s spreken we van newborn fotografie. Deze dienen reeds tijdens de zwangerschap gereserveerd te worden.
Voor baby’s tot 1 maand oud maken we indien gewenst ook een sprookjesreportage: voorbeelden van onze sprookjesfotografie.

Klik op één van de babyfoto’s voor een grotere weergave van onze babyfotografie.

Hoe wij werken

Reserveren baby fotoshoot

Een babyreportage dien je vooraf te reserveren. Meestal is een week voordien prima. In de maanden maart, april en mei staat onze agenda meestal wat voller door de communiereportages, dan kan de wachttijd oplopen tot een 3 tal weken.
Plan de fotosessie voor babyfotografie best op een moment dat uw baby goed uitgeslapen is en pas gevoed. Voelt uw kind zich op dat moment toch niet zo lekker, dan mag je zonder kosten tot een uur voor de afspraak nog annuleren en een nieuwe afspraak vastleggen.

Verloop babyreportage

Het verloop van een babyreportage hangt af van de leeftijd van uw kleintje, verschillende mijlpalen volgen elkaar in een hoog tempo op, en daar spelen we graag op in. Dat eerste lachje, een guitige blik, het opheffen van het hoofdje,… we vangen het in onze beelden, zodat u er nog jaren van kan genieten.
Babyfotografie gebeurt volledig op het ritme van uw baby en we kunnen er daarom moeilijk een tijdslimiet op kleven. Hou rekening met minstens een uurtje. Als u baby er eerder genoeg van heeft, lassen we even een knuffelpauze in.

We beginnen met de baby te fotograferen zonder accessoires. Een babyportret, verschillende houdingen, eventueel met mama en papa,…
Naarmate de babyreportage vordert gaan we wat props gebruiken, leuke mutsen, mandjes, een hangmatje, speelgoed,…
Alles waar uw baby zich goed bij voelt. Sommige baby’s vinden heerlijk om op het buikje te liggen en rond te kijken, anderen hebben dit liever niet. We laten het dus vooral aan de voorkeur van uw baby over.

Vaak betrekken we ook mama of papa even bij de babyfotografie. Het babyhoofdje in uw handen, dicht bij mama of op de sterke armen van papa. Hiervoor verwijder je dus best even alle juwelen.

Als we genoeg variatie in de beelden hebben of uw baby er genoeg van heeft ronden we de fotoshoot af, en gaan wij aan de slag met het bewerken van de beelden.

Na de babyfotografie

Na de babyfotografie gaan wij met uw beelden aan de slag, de beelden worden geselecteerd en bewerkt. Hier en daar worden er foto’s omgezet naar zwart wit. Nadien plaatsen we de foto’s online op een speciale pagina en sturen we u de link door. U kan de babyfoto’s thuis rustig bekijken.
U kan online uw bestelling doorsturen als u losse foto’s, vergrotingen, een foto op doek, dibond, digitale bestanden wil bestellen, of uw bestelling doormailen.
Een echte aanrader zijn onze fotoboekjes, vooral het luxe boekje is een blikvanger, waarin we onze creativiteit ten top kunnen tonen.

De afwerking van uw babyreportage duurt tussen 1 week en 3 weken, naargelang de aard van uw bestelling en de drukte van het moment.

© Copyright 2021 Fotografie en webdesign Foto Design
error: Inhoud is beschermd tegen kopieëren!!!