Kinderfotografie

Kinderfotografie moet vooral een aangename speelse ervaring zijn voor uw kinderen waarbij ze volledig zichzelf kunnen zijn.
Met de vereiste vakkennis, passie voor het vak en een flinke portie geduld komen we samen met jou kinderen tot een kinderreportage die u nog jaren zal koesteren. Ongedwongen creatieve kinderfotografie met spontane kinderfoto’s van uw spruit als resultaat.
Kinderreportages kunnen vanaf dat uw kind alleen kan zitten.

Kinderfotografie werkwijze

Een kinderreportage reserveren

Voor een fotoshoot voor kinderen reserveer je best minimum een week voordien. Zo kunnen we alle tijd maken voor uw kindje, zodat het even kan wennen aan ons en aan onze studio.
Heb je een afspraak en voelt je kind zich niet zo lekker, je kan dan tot een uur voor de kinderfotografie nog afbellen en een nieuwe afspraak vastleggen.

Fotoshoot kinderen hoe gaan we te werk

Voor we aan de kinderfotografie beginnen gaan we je kindje eerst wat laten wennen in onze studio, we spelen even met uw kind, samen met mama en papa. Als u kindje er klaar voor is gaan we aan de slag.
We gaan uw kind zoveel mogelijk al spelend fotograferen, kinderen kunnen niet stilzitten, we gaan ze dus stevig bezighouden en ondertussen maken we de schattigste en spontane foto’s van uw kindje. Ze kunnen nog niet lang focussen op iets dus ook de accessoires wisselen we snel. We halen alles uit de kast om van de kinderfotografie een leuke belevenis te maken voor uw kindje.
Een kinderreportage duurt maximaal een uurtje, daar het voor het kind dan echt genoeg is geweest.

Na de kindereportage

Na de fotoshoot met uw kindje gaan we de foto’s professioneel bewerken en retoucheren. Nadien plaatsen we ze online in een persoonlijke fotogalerij, zodat u thuis rustig uw favoriete foto’s kan uitkiezen. U kan deze online bestellen of de fotonummers noteren en ze via e- mail doorsturen. Ook ons kinderalbum luxe 25 is een topper in onze collectie.

© Copyright 2021 Fotografie en webdesign Foto Design
error: Inhoud is beschermd tegen kopieëren!!!