Newborn fotografie

Newborn fotografie is een fotoshoot van de allerkleinsten tussen de 5 dagen en 10 dagen oud.
De eerste dagen na de geboorte van je kleintje zijn heel bijzonder en zo voorbijgaand. Zeker een aanrader om dit moment voor altijd vast te leggen met een sessie newbornfotografie.
Ze laten zich ook nog gemakkelijk in allerlei houdingen leggen en slapen door alles heen.
Na 10 dagen is het voor een baby iets lastiger. Ze beginnen meer last te krijgen van baby acné, krampjes worden erger en ze worden actiever in hun bewegingen, waardoor in positie leggen steeds moeilijker wordt.
Als newborn fotograaf is vooral ervaring en vakkennis, maar zeker ook een flinke portie geduld belangrijk, met een unieke newborn reportage als resultaat.

Reserveer reeds tijdens uw zwangerschap voor newborn fotografie, door het grote succes kunnen we alleen zo een plaatsje garanderen. Ben je toch iets te laat, geen probleem, bel ons gerust even op, misschien is er nog plaats voor een last minute newborn reportage. Staat de planning reeds volgeboekt dan kan je natuurlijk ook nog gaan voor een babyreportage.
Newborn fotografie duurt tussen de 2 en 3 u. Je baby bepaalt het ritme. Breng zeker een extra voeding, extra luiers en een tutje mee.
Een kortere versie van onze newbornfotografie is mogelijk voor geboortekaartjes.

Voor meer fantasiebewerkingen van onze newborn fotografie en babyreportages: bekijk onze sprookjesfotografie
Klik op een foto voor een grotere weergave van de newborn foto’s.

Newborn fotografie reserveren

Voor newborn fotografie reserveer je best al tijdens de zwangerschap. Wegens het succes van deze fotografie kunnen we u als u na de bevalling reserveert meestal geen plaatje meer garanderen.
U kan ons bellen op 03 315 42 88 of mailen voor een afspraak.
Bent u toch te laat dan is onze babyfotografie ook zeker nog een optie.

Newborn fotografie werkwijze

Een newbornreportage fotografeer ik steeds in onze studio. Hier hebben we de belichting goed in de hand, kunnen we het gezellig warm maken en heb ik alle accessoires bij de hand.
Deze babyreportage duurt tussen de 2 a 3 uren al naargelang het ritme uw baby. De mooiste babyfoto’s worden genomen terwijl uw baby slaapt, we nemen er dan ook graag de tijd voor.
Tussendoor is er tijd om de baby te voeden, te verschonen en te knuffelen.

Meestal vallen ze na dit papje snel in een diepe slaap. vanaf dan gaat het in poses leggen van de baby vlot. Bij de poses staat de veiligheid en wat u kindje prettig vind voorop. We gaan deze nooit afdwingen, want ieder kindje is anders. Als ouders moet je je dan ook realiseren dat alles wat je op onze site ziet of elders niet bij elk kindje mogelijk is.
We kunnen natuurlijk ook nog veel met photoshop. We leggen uw kindje nooit ergens hoog op, of hangend in een doek boven de grond, dit is allemaal trucage.
Voor onze newborn fotografie gebruiken we allerlei leuke accessoires zoals mutsen, petjes, luierbroekjes, salopette, haarlintjes, houten tonnen, hangmatten, mandjes, bedjes, engelenvleugeltjes, …

Newborn reportage na de fotoshoot

Na de newborn fotografie gaan we aan de slag met het bewerken van uw foto’s. De beelden worden geselecteerd, professioneel bewerkt en  geretoucheerd. We maken ook minstens 1 fantasiebewerking met de newborn foto’s.
Uw beelden worden online gezet op een persoonlijke webruimte, waar je thuis rustig kan uitkiezen wat je wil. Via deze webruimte kan u ook uw foto’s en vergrotingen bestellen. Wens je een album mail dan je favoriete fotonummers naar ons door. We laten er onze inspiratie op los, om u een unieke babyalbum te bezorgen. Vooral onze luxe album van 25 is onze topper.
Newborn fotografie is een ervaring om nooit te vergeten, en een prachtige herinnering die vastligt voor altijd.

© Copyright 2021 Fotografie en webdesign Foto Design
error: Inhoud is beschermd tegen kopieëren!!!