Voorwaarden

Deze website is eigendom van Monique Leenaerts , zaakvoerster van de firma Foto Design, Meerseweg 2,2321 Meer.
Telefoon: 03/315 42 88
info@fotodesign.be
Ondernemersnr: BTW BE 0767 233 079
Enkel de handelsrechtbank van Turnhout is bevoegd, bij eventuele betwistingen.

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Copyright

Alle beelden genomen door Foto Design , zijn beschermd door de wet op het copyright. Dit geldt voor alle foto’s die wij genomen hebben, ongeacht de manier van verspreiden of de vorm waarin ze geleverd zijn.
Geen enkele foto mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, foto van foto, of welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Foto Design.
Krijgt u toelating dan moet ten allen tijden de naam en onze website als volgt vermelden: Foto Design – www.fotodesign.be
Bij misbruik worden schadeclaims ingediend!

Fotoshoot

Bij een fotoreportage zetten we de selectie foto’s na bewerking online in een webgalerij. Op aanvraag krijgt u deze ook op stick, of via mail mee, na betaling van de reportage. deze zullen ook een watermerk bevatten. U kan deze foto’s gebruiken op facebook, twitter en pinterest, met behoud van het watermerk. Onder geen beding mag dit worden weggesneden. Doet u dit toch dan bent u in strijd met de auteursrechten en dus strafbaar.Als wij inbreuken hierop vaststellen, zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen.

Aan de andere zijde heeft u portretrecht. Als u zelf mee wil uitkiezen van thuis uit, dan vragen wij u een document hieromtrent te ondertekenen, direct na de reportage. Wil u beperkingen hierop dan mag u in de winkel komen kiezen uit de fotoselectie.

De fotoreportages worden ofwel direct na de reportage afgerekend of bij de afhaling van de eerste bestelling. Hou er rekening mee als u via de webshop foto’s besteld , deze houden geen rekening met de fotoshoot prijs.

Wij vragen geen voorschot voor onze fotoreportages. Indien u op de afgesproken moment toch niet kan komen, vragen we u wel om ons te verwittigen. Heeft u niet verwittigt dan kunnen wij u het volledige bedrag van de reportage aanrekenen.

Onze prijzen kunnen op ieder moment worden aangepast. De prijs bij uw boeking blijft echter ongewijzigd, ook al zijn de prijzen verandert.

Wij ontvangen graag uw bestellingen via onze webgallerij, webshop, via e-mail, of een ander geschreven document. Dit document is bindend, als klant verbind u zich daarmee tot aankoop of bestelling van de artikelen of fotowerk.

Koopt u na de fotoreportage, de digitale bestanden op volledige resolutie, dan mag u deze gebruiken in huislijke kring, ze mogen niet gepubliceerd worden, hiervoor gelden andere tarieven, afhankelijk van de oplage of verdeling.

Grafisch werk, photoshop bewerkingen, sprookjesbewerkingen, geboortekaartjes ontwerpen en andere fotobewerkingen van Foto Design dienen steeds door ons te worden afgedrukt. Onder geen beding worden deze bestanden verkocht of vrijgegeven.

Uw bestellingen worden steeds bij afhaling afgerekend cash of via bancontact.

Copyright Foto Design 1996 – 2018

Alles over de wet op het copyright kan u vinden op www.sofam.be

Betalingen

De betaling dient steeds bij afhaling te gebeuren. Enkel voor factuurklanten met een geldig BTW nr hebben we een 30 dagen regeling.
Wenst u dat we een pakket opsturen, dan kan dit zeker, na het toesturen van het betalingsbewijs van kosten + verzendkosten.
Bij niet tijdige betalingen rekenen we een verwijl intrest aan van 12% + de extra kosten van het incasso bureau en/of juridische dienst.

© Copyright 2021 Fotografie en webdesign Foto Design
error: Inhoud is beschermd tegen kopieëren!!!