fbpx

Fotografie communie en communiekaartjes

Communiefotografie en fotoshoots voor uw lentefeest in onze studio of op locatie, steeds op een speelse manier met behoud van de eigenheid van het kind.
We ontwerpen nadien een hip communiekaartje, vrienden kaartjes en leuke communie geschenken.
Wens je ook graag een uitnodiging voor je communiefeest te laten maken, kom dan zeker tijdig eens langs voor een afspraak.
Laat deze mijlpaal in het leven van uw kind niet voorbij gaan zonder een leuke communiereportage.

Klik op een communiekaartje voor een grotere weergave van onze communiefotografie.

Communiefotografie werkwijze

Een communiereportage reserveren

Spring geheel vrijblijvend eens binnen voor een afspraak voor een communiereportage. Je kan natuurlijk ook telefonisch of via e- mail reserveren. Vanaf 1 februari is er in onze winkel een gratis communiefolder af te halen met alle info, prijzen en tonnen aan inspiratie voor leuke communiefoto’s en communiekaartjes.
Reserveren voor communiefotografie doe je best minimum 2 maanden voor de communie. Dan ben je zeker van een plaats wanneer jou het past.
De communiefotografie dient minimum 1 maand voor de communie te gebeuren, zo hebben jullie tijd om rustig te kiezen, en wij om alles perfect afgewerkt te krijgen.

Communiefotografie hoe we werken

Communiefotografie kan zowel in onze studio als op locatie, wat je ook kiest tijdens het fotograferen gaan we allerlei te gekke dingen doen, niets moet en alles mag als het maar leuk is. Ieder kind is anders , dus ligt onze focus ook op het behouden van de eigenheid van uw kind.
De fotoshoot voor de communie of lentefeest duurt ongeveer een uurtje.
Breng ook zeker je favoriete spullen mee, een hippe zonnebril, je favoriete huisdier, leuk speelgoed, je skateboard, een bal,… kortom iets wat bij jou past.
Samen maken we er hippe communiefoto’s van en vooral een leuke ervaring.

Na de communiereportage

Na de communiereportage gaan wij aan de slag met jou foto’s. We maken een selectie van de beste foto’s en werken ze professioneel bij waar nodig. We ontwerpen ook alvast 1 communiekaartje, zodat je al een idee hebt van wat mogelijk is met jou communiefoto’s.
Deze foto’s zetten we online op een persoonlijke beveiligde webruimte. Jullie kunnen alleen jullie communiefoto’s en communiekaartjes bekijken , kwestie om het nog voor de buitenwereld een verassing te houden.
Jullie kunnen nu thuis rustig uitkiezen welke foto’s jullie verkiezen, en brengen de bestelling binnen, of zetten ze op mail.
Nadien gaan wij ermee aan de slag. Of het nu een fotoalbum, losse foto’s, vergrotingen, communiekaartjes, een uitnodiging, dankkaartjes, een menukaart,…  of eender wat is, we laten onze fantasie de vrije loop om jou de hipste communiefoto’s en communiekaartjes te bezorgen.

Communiekaartjes

Je kan bij ons communiekaartjes, uitnodigingen, menukaarten, vriendenkaartjes, dankkaartjes, … laten maken voor je communie of lentefeest. U selecteert uw favoriete foto’s uit, die je zeker wil gebruiken en wij gaan ermee aan de slag. Als de kaartjes klaar zijn sturen we ze eerst via mail naar jullie toe en pas als ze volledig naar jullie zin zijn worden ze afgedrukt.
Ook als u zelf communiefoto’s maakt, willen we u graag helpen met het maken van een trendy communiekaartje.

Communiegeschenken

Naast communiekaartjes en communiealbums als fotobedankje kunnen we ook allerlei andere geschenken aanbieden voor peter en meter, of de communiekant zelf.

Klik op de foto voor meer communiegeschenken.

foto op plexiglas met naam
© Copyright 2019 Fotografie en webdesign Foto Design
error: Inhoud is beschermd tegen kopieëren!!!