Geboortekaartjes

Geen enkele gebeurtenis in uw leven is zo mooi als de geboorte van uw kindje. Dat verdient een blijvende herinnering met een origineel geboortekaartje.
Foto design denkt graag met u mee voor een apart ontwerpje voor uw foto geboortekaartjes  van uw pasgeboren baby of een grote broer of zus die de geboorte aankondigt.
Exclusieve ontwerpen voor uw geboortekaartjes, geen standaardcollectie, maar steeds op maat gemaakt naar uw wensen.

Wij helpen u stap voor stap naar een geslaagd en persoonlijk geboortekaartje.
Of u nu kiest voor een geboortekaartje met uw pasgeborene, of met foto’s van uw oudste kind, uw huisdier, …de kaartjes liggen steeds binnen de 24u voor u klaar. De perfecte moment om uw kaartje te reserveren is tijdens de 7e maand van de zwangerschap. Ter inspiratie hebben we hier ook een voorbeeld album liggen met geboortekaartjes.
Succes gegarandeerd!

Geboortekaarten en geboorte drukwerk is ook mogelijk in een sprookjes- of fantasieversie: Bekijk hier onze sprookjesfotografie

Hierna een greep uit onze eerdere creaties van geboortekaarten.

Klik op een geboortekaart voor een grotere weergave.

Werkwijze geboortekaartjes

De geboorte van uw baby op een originele manier aankondigen. Wij willen het graag samen met u waarmaken.
Wat is voor uw familie en vrienden belangrijk op die moment, ze willen uw baby zien. Net daarom is een geboortekaart met babyfoto’s zo’n succes.

Reserveren geboortekaarten

Spring geheel vrijblijvend eens binnen rond de 7e maand vaan de zwangerschap. We luisteren dan graag even naar uw idee. Heeft u geen idee ook dat is geen probleem, we inspireren u graag met onze eerdere creaties van onze geboortekaartjes.
Breng zeker ook al alle gegevens mee die u weet, ziekenhuis, een leuk geboortetekstje, de kleur van uw suikerbonen, de naam van meter en peter,…
We gaan aan de slag met het ontwerpen van een geboortekaartje op maat dat perfect bij uw wensen past, en sturen dit door via e-mail. Indien nodig doen we nog aanpassingen, tot u perfect tevreden bent. Dit bewaren we dan tot u bevallen bent.
Eenmaal het ontwerp voor uw geboortekaartje op punt staat, leggen we de enveloppen al voor jullie klaar.

Afwerken kaartje

Na de bevalling geeft u ons zo snel mogelijk even een seintje en bespreken we even wanneer ik langs kom in het ziekenhuis voor de eerste fotoshoot van uw baby.
Eenmaal terug van de babyreportage starten we met de verdere opmaak van de geboortekaart met de babyfoto’s en de laatste aanpassingen qua tekst. De geboortekaarten worden afgedrukt, gevouwen en gesneden. Zo zijn ze klaar om te versturen.
De kaartjes liggen steeds binnen de 24 u voor u klaar, vaak ook sneller.

Geboortekaarten met foto’s van broer of zus werkwijze

De grote broer of zus zijn natuurlijk ook mee in blijde verwachting. Wat is er mooier dan dat zij ook op hun manier kunnen bijdragen aan deze geweldige gebeurtenis.
We helpen u graag met inspiratie en het ontwerpen van jullie persoonlijke geboortekaartje, ééntje om trots op zijn.

Reserveren fotoshoot andere kinderen

Geboortekaartjes met foto’s van uw oudste kind reserveer je best al rond de 7e maand van de zwangerschap. We bespreken uw wensen en leggen de datum van de fotoshoot vast.
We fotograferen uw kind in allerlei houdingen op een speelse manier. We vinden ook de eigenheid bewaren van uw kind belangrijk.
Daarna gaan we aan slag met het ontwerpen van een uniek geboortekaartje. We sturen u de voorbeelden van onze creaties door via e-mail.
Pas als u helemaal tevreden bent, bewaren we de geboortekaart tot aan de grote dag.

Afdrukken

Als u bevallen bent dient u alleen de laatste gegevens nog door te geven. Daarna kunnen we direct aan de slag met de aanpassingen van de geboortekaart. De geboortekaartjes worden afgewerkt en eventueel geplooid en gesneden. U dient ze enkel nog in de enveloppen te steken.
De geboortekaartjes liggen steeds binnen de 24 u voor u klaar, vaak ook eerder.

Geboortekaarten met babyfoto en foto’s broer of zus

Een geboortekaartje met al uw kinderen behoort ook tot de mogelijkheden.
Deze reserveer je best ook al rond de 7e maand van de zwangerschap. Liefst maken we dan ook al voordien wat foto’s van uw oudste kinderen in de studio. De praktijk leert ons dat deze opnames in het ziekenhuis niet altijd gewenst zijn door uw oudste kind. Sta er even bij stil wat een impact dit heeft op uw kind, mama is van huis, ze hebben vaak zelf ook elders geslapen, het is wat drukker dan anders en ineens is daar een baby, dat ze nu pas echt realiseren, en die alle aandacht van iedereen eist. Voor sommige kinderen is het daarom soms moeilijk om net dan een fotoshoot met de baby te laten maken.
Om die reden maken we ook liefst een paar foto’s voordien als backup plan. We kunnen ze in dit geval toch perfect gaan intergeren in de geboortekaart, als blijkt dat uw kind het op de moment zelf niet ziet zitten. Lukt het wel, dan is dit zeker meegenomen.

© Copyright 2021 Fotografie en webdesign Foto Design
error: Inhoud is beschermd tegen kopieëren!!!